tirsdag den 15. marts 2022

Skide være med børnene

 Igen i dag kunne man læse en artikel i Jyllandsposten der forherliger den danske coronaindsats og der sammenlignes selvfølgelig med Sverige. Der nævnes blandt andet overdødeligheden i Sverige sammenlignet med Danmark. Jeg har nu svært ved at se at der var en større overdødelighed i Sverige, i betragtning af at svenskerne levede to år længere end i Danmark. Men ok, der var selvfølgelig flere svenskere som døde af corona. De svenskere som døde af corona blev i gennemsnit omkring 83 år mens danskerne blev 81 år. Men danskerne døde selvfølgelig ikke af corona og det er jo det vigtigste. 

I artiklen nævnes til sidst at for børnene var coronatiltagene måske bedre i Sverige end i Danmark. Men det er jo ligegyldigt, så derfor er det jo kun en lille detalje.

Og at coronatiltagene globalt har kostet flere mennskeliv på grund af nedlukningen af samfundet og medfølgende fattigdom, end død forårsaget af covid-19, er absolut ligegyldigt når man bor i den rige del af verden. Her er det vigtigere at vaccinere børn som ikke har brug for at blive vaccineret, frem for at sende vaccinerne til fattige lande, som ikke har råd til at vaccinere dem der har behov for det.

Næ, jeg kommer aldrig nogensinde til at stemme til et folketingsvalg igen. Ikke umiddelbart. Det vil i hvert fald kræve at Danmark bliver et rigtigt demokratisk land med en folkevalgt præsident, og ikke en monark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar