lørdag den 26. februar 2022

Hvad hvis Kiev ikke falder?

Selv om min mobil tar glimrende billeder om dagen er den elendig når lyset bliver svagt og jeg kan ikke finde mit kamerastativ. Det er hamrende irriterende. Jeg har ellers fået et Canon spejlreflekskamera af Lars og disse kolde klare nætter er perfekte til nattebilleder. Nu bliver det desværre et rystet uskarpt billede med mobilen.



Nu da coronapandemien er ved at være overstået og regningen udskrevet, ca. 1000 kr. i  timen for hver eneste af de 20-30.000 mennesker vi har "reddet" livet på, så er der jo andre ting at spekulere på. 

Ukraine selvfølgelig. Putin spiller russisk roulette nu. Godt nok er russerne massivt hjernevaskede af Putins effektive propagandamaskine, men de er jo ikke dumme. Russere og ukrainere er jo i et eller andet omfang forbrødrede med hinanden, på samme måde som danskere, nordmænd og svenskere, så hvis Putin ikke meget hurtigt får afsluttet krigen, vil modstanden komme indefra. Om ikke andet så når russerne for alvor begynder at vende hjem i kister. Det kan ikke selv den mest effektive propagandamaskine lyve om. Så vil han blive væltet, eller Rusland vil blive kastet ud i kaos og civil ulydighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar